Abonează-te la newsletter

Află primul care sunt noutătile Feromatic.

DESPRE NOI

Au trecut mulți ani de la primele piese metalice confecționate și până în prezent și noi am trecut prin multe experiențe. Toate acestea ne-au consolidat în timp, ne-au transformat în ceea ce azi putem numi o echipă puternică, cu experiență, foarte deschisa înspre tot ce e nou și calitativ. Viziunea se schimbă de la an la an, doar asa putem progresa, evolua, tinând pasul cu tot ce este nou, sofisticat, calitativ și urmărind piața internațională din domeniu. Fiecare piesă metalică ieșită pe ușa noastră are povestea ei, astfel încât să transmită emoție. Sunt partea feminina din echipa Feromatic și poate vorbele mele sunt mai calde, dar piesele metalice realizate de colegii mei vorbesc în timp și cred ca despre asta e vorba, de fapt, în final!

Proiecte Exclusive

Calitatea este cuvântul cheie al companiei noastre.

Ea este cea care de-a lungul anilor ne-a diferențiat și propulsat totodată pe piață. Astfel am ajuns să avem proiecte exclusive unde am îmbinat excelent partea estetică, design-ul, cu funcționalitatea a tot ceea ce am confecționat din metal. Design-ul cu metal este o artă, iar arta necesita timp ca să poată dainui vreme îndelungată.

DESIGN ABSOLUT

Design absolut, exact așa! Totul se face în echipă, totul e un întreg care pornește de la o idee care prinde viață cu ajutorul unor echipe care inteleg idea, care ii dau viață și o pun în practică. Fiecare piesă metalică are parte de multa atenție, de migală, de cunoștiințe temeinice atât tehnice, cât și practice. Asta facem noi: Design absolut în metal!

×

Salut!

Te rugăm sa faci click pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a vorbi pe WhatsApp.

× Cu ce vă putem ajuta?